top of page

Baby's  

 

Tijdens de zwangerschap of door een zware, langdurige bevalling, maar ook door heel snelle bevallingen of geboortes waarbij kunstgrepen nodig zijn geweest, kunnen ook in de wervelkolom van een baby al problemen ontstaan. 

Daardoor kan het zijn dat de baby onrustig of schrikachtig is, een voorkeurshouding heeft, zich overstrekt en mogelijk veel huilt of slaapproblemen heeft. Ook allerlei problemen met voeding komen regelmatig voor. Bovendien is het goed bewegen van de gewrichten erg belangrijk voor de houding en motorische ontwikkeling van baby's.

 

Misschien vindt u het een vreemd idee om met uw baby naar de chiropractor te gaan, maar een behandeling van een baby is niet te vergelijken met die van een volwassene.

Met zeer lichte en gerichte technieken met de vingertoppen kunnen problemen in de wervelkolom en het bekken worden gecorrigeerd. Omdat baby's over het algemeen snel reageren op de behandeling, zijn er vaak maar enkele behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. En een baby is nooit te jong om behandeld te worden, zelfs baby's van een week oud kunnen al bij de chiropractor terecht.

 

Waar het ons vooral om gaat, is dat we kleintjes willen helpen een zo goed mogelijke start te maken en willen voorkomen dat problemen in de wervelkolom later tot vervelende klachten leiden.

 

 

 

bottom of page